Ez egyáltalán nem probléma, mivel mosógépben kímélő programon mosható, kiterítve szárítható.
Ez az egyik legnagyobb előnye az iPlush-nek, hiszen nincs sok olyan 60-70 cm-es, sőt 2 méteres plüss figura, amelyet ennyire könnyű tisztán tartani. Maximálisan higiénikus.

Biztonságosak az iPlush állatfigurák a gyermekem számára?
Teljesen biztonságos, amennyiben 3 évnél idősebb. Óriás méretűek, de rendkívül könnyűek, és nagyon puhák, így biztonságosak a játék során. Mivel levegővel vannak töltve, nem nehézkes velük a játék. Egyik legnagyobb előnyük, hogy nagy méretük ellenére praktikusan tárolhatók leeresztett állapotukban.

i=inflatable, azaz az “i” a szócska elején a felfújhatóságra utal, és az angol nyelvből jön. A “PLUSH”= plüss

Igen, a külső plüss textíl kifejezetten kellemes, puha tapintású, míg a belső PVC réteg megtölthető levegővel, így még a puhasága mellett könnyű is.

Egyik lehetőség, a játékboltokból, akiknek a listája szerepel a “Játékboltok” gomb alatt, vagy a “kosárba”gombra kattintva internetes vásárlás útján.

Csak annyira kell keményre fújni, hogy a cipzárt még be lehessen óvatosan zárni. A felfújás során a majdnem teljesen felfújt plüss állat cipzárját félig be kell húzni, és az utolsó néhány pumpálás után kell csak teljesen bezárni a cipzárt.

Kíváló ajándék felnőtteknek is, hiszen karakteres megjelenésűek, és óriás méretük ellenére praktikusan tárolhatók leeresztve.

Bármilyen kímélő mosószerrel mosható, és finom öblítő használata is ajánlaott. 30 foknál nem melegebb kímélő programon mosógépben, vagy kézzel is mosható.

Ezek a játékok erős anyagból készülnek, jól bírják az igénybevételt, de ha mégis azt tapasztalja, hogy szökik a levegő, először győzödjön meg, hogy a dugó záró kupakja megfelelően be van-e zárva. Előfordulhat az is, hogy a melegben keményebbre fújt plüss figura, hidegben mérsékelten összeesik. Mivel a hideg levegő kisebb térfogatot tölt ki, így ez a jelenség normális. Óvatosan utána kell fújni, ha szükséges. Amennyiben a leeresztés oka nem rongálás, a javítókészlettel a szivárgás helyét zárni lehet. Ha a javítókészletet szeretne, vegye afel a kapcsolatot emilen, vagy telefonon az iPlush-el. Telefonszám, emil a honlapon.

Igen, de biztonságból legyen leeresztett állapotban, felszállástól leszállásig. A légnyomás változása a belső réteg túlfeszüléséhez vezethet.

Ha nincs elég levegő a plüss állat testében. Keményebbre kell fújni, de figyelni kell arra, hogy a zipzárt már félig behuzott állapotban legyen, mielőtt az utolsó néhányat pumpáljánk. Így könnyebben zárható a végén, keményebb zsiráf testet kapunk.

Lépjen kapcsolatba velünk szívesen segítünk. Kizárólagos magyarországi forgalmazója a Medito Kft.

Nem szükséges regisztráció a vásárláshoz. Viszont a vásárláshoz szükséges részleteket, adatokat pontosan ki kell tölteni, hogy biztosan időben megérkezzen a termék, és fel tudjuk venni a kapcsolatot, ha kérdés merül fel, vagy további pontosításra lenne szükség.

A 14 napos elállási jog érvényesítéséhez segítséget nyújt a honlapon található nyomtatvány, melyet emilben vagy postán kérjük juttasson el hozzánk.

A honlapon a “kapcsolat” menüpont alatt található ürlapon, vagy emailben az iPlush@iPlush.hu címre.

Sajnos telefonon, vagy faxon leadott rendeléseket nem tudjuk teljesíteni. Csak a webshop-on keresztül.

Ha emilen/telefonon lépjen kapcsolatba velünk, és esetenként, ha van megfelelő raktárkészlet, akkor megoldható. Mindenképpen egyedi ügyintézést és egyeztetés szükséges. Várjuk megkeresését!

kapcsolat

Kérdése van ?

Lépjen kapcsolatba velünk !
kapcsolat